Hoppa till sidans innehåll
Foto: Magnus Jansson

Stöd klubben hos Svenska Spel


Stöd Brudpiga när du spelar hos Svenska Spel så är klubben med och delar på 50 miljoner!

50 miljoner till idrotten
Svenska Spel har avsatt 50 miljoner kronor som ska gå till landets idrottsklubbar. Men det är du och alla andra som spelar som bestämmer till vilka klubbar som pengarna ska gå! 

Spelkortet allt som behövs
Alla som har ett Spelkort eller spelkonto och spelar på hos Svenska Spel kan vara med i Gräsroten. Välj upp till tre favoritklubbar som får ta del av pengarna.
 
Anslut Brudpiga RK
Du väljer upp till tre klubbar som du vill stödja genom att ansluta ditt Spelkort till Gräsroten. Det gör du enkelt direkt här på webben eller i mobilen på svenskaspel.se/grasroten, i butik, eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770-11 11 11.

Eftersom Brudpiga har flera sektioner så kommer det också upp flera resultat när man söker på Brudpiga. Det spelar ingen roll vilka Brudpiga du väljer att stödja eftersom klubben bara gemensamt bankkonto för alla sektioner. 
Om jag väljer mer än en förening, hur fördelas poängen då?
Du kan välja en, två eller tre föreningar. Poängen fördelas sedan jämnt: 100 %, 50-50 % eller 33-33-33 %.
  
Välj alltså om du vill stödja en, två eller tre, om du bara vill stödja Brudpiga spelar det ingen roll om du väljer bara en, exempelvis Brudpiga RK-Leksand, eller om du exempelvis väljer de tre olika sektionerna, alla pengar hamnar i samma kassa. 

Kostar inget att vara med
Det kostar inget extra att vara med och spelkortet är gratis. Du spelar som vanligt och varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som tilldelas din favoritklubb som då kan vara Brudpiga.
  
Spela hos Svenska Spel
Gräsroten gäller för alla Svenska Spels spel som du registrerar med ditt Spelkort (undantaget Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Så varje gång du spelar något av ovanstående spel och använder ditt Spelkort ger du poäng till Brudpiga om du valt att ansluta klubben.
  
Poäng förvandlas till pengar
En gång om året räknas den stora potten av poäng ihop. Ju fler poäng din klubb har fått av dig och andra spelare, desto mer pengar ger det klubben. Hur mycket din favoritklubb får beror på hur stor del av poängpotten klubben fått under året som gått.
  
50 miljoner delas ut!
En gång om året delas hela 50 miljoner kronor ut från Svenska Spel till alla klubbar som är anslutna till Gräsroten.
.
Anslut Brudpiga här
Bannern här nedan länkar endast till Brudpiga RK (ej sektionerna) men om du söker på Brudpiga så kommer även sektionerna upp.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:30 Skribent: Lovisa Niss

 ITSD_www

agnas_ark

Ange alt-text här.

Weda.Logo

Ange alt-text här.

 

 

Material till hemsidan mailas till This is a mailto link

 

 

 

leksandsrundan_tagline_bike_190x258px

Postadress:
Brudpiga RK - Rodd
Mats Niss, Västanvik Skarpholsvägen 11
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 0706206986
E-post: This is a mailto link

Se all info