Hoppa till sidans innehåll

Allt om vårt jubileum

24 JUL 2022 20:16
Allt om vårt jubileumsfirande, se program etc. här.
  • Uppdaterad: 13 JUL 2022 20:16

Hjälp under helgen

Under helgen behöver vi hjälp vid flertalet olika tillfällen. Bland annat behöver vi hjälp på fredagen att städa efter café. På lördagen behöver vi hjälp med möblering och dukning. Kan du hjälpa till fredag eller lördag så var snäll och hör av dig till Mats Niss (kontaktuppgifter nedan). 

På söndag behöver vi också hjälp att städa efter festen. Förutom städning är det möbler som ska bäras och plockas undan. Samling för städning kl 10 på söndagen. Toppen om vi kan bli ett gäng som hjälps åt så det går snabbt.
   

PROGRAM

FREDAG 12 AUGUSTI

Cafe & utställning

Jubileumsfirandet inleds med café och utställning i Roddens Hus som visar klubbens historia fredag 12 augusti. Öppet kl. 11-17.
Läs mer >>

   
Kyrkbåtsrodd

Kyrkbåtsrodd kl. 16 för gamla roddare (ej nybörjare) på fredagen. Var det länge sen du rodde kyrkbåt, kom och var med på en stillsam tur.
Samling vid Roddens Hus.
   

Föredrag - klubbens historia 

Föredrag kring klubbens historia i Roddens Hus fredag kl. 18 av Mats Niss med medhjälpare. Genomgång av materialet som utgör utställningen. Under jubileumsfesten kommer det endast bli vissa inslag. 

 

LÖRDAG 13 AUGUSTI

Träning & fika

Kul om vi kan samlas så många som möjligt vid Roddens Hus för att träna tillsammans. 

Kl. 9.00 – Utriggarrodd för nuvarande och gamla utriggarroddare under ledning av Mats Niss.

Kl. 9.00 – Uteträning under ledning av Vivi-Ann Bärlin. Både nuvarande och tidigare medlemmar är varmt välkomna att vara med (behöver ej ha betalat träningsavgift). Ingen anmälan till passet (finns ej i schemat) så bara att komma.

Kl. 9.00 – Cykel. Kul om "vanliga" lördagsträningen denna dag kan utgå från Roddens Hus. Ingen ledare för detta utan upp till de cyklister som planerar att cykla. 

Kl. 10.30 – Fika. Cirkatid. Efter uteträning och rodd för deltagare på träningspassen. Möjlighet att köpa fika/smörgås vid Roddens Hus för en fikastund tillsammans.

  

Jubileumsfest

Festen kommer vara i kyrkbåtshallen så anpassa klädseln efter vädret. Ta gärna med något varmare då det kan bli kallt på kvällen beroende på vädret. Högklackade skor med smal klack rekommenderas inte då det är lite springor i trallen där rälsen för kyrkbåtarna går. 

Sista dagen för anmälan till vår jubileumsfest har nu passerat.

Kom ihåg att betala avgiften för festen. Märk betalningen med jubileum och namn.

Avgiften betalas in på klubbens bankgiro:135-6252
eller betalas via swish till nummer 123 074 03 65 (mottagarnamn Brudpiga RK)

Här finns inbjudan med mer info >>

Kvällen inleds med mingel från kl. 17.00 och fortsätter sedan med middag. Under middagen kommer kvällens konferencier är Richard Brasar ta med oss på en resa genom klubbens historia.

Efter middagen blir det en show av vårt ökända underhållningsteam. Kvällen fortsätter sedan med musik och dans.

Alkoholfri måltidsdryck ingår till maten. Övrig dryck köpes på plats i baren.

Vänlig medtagen ingen egen dryck. 

Parkering

Då det är begränsat med bilparkeringar vid Roddens Hus så är Västanviks Folkhögskola snälla och låter oss låna parkering där vid behov under vår jubileumshelg. Väljer du att parkera där så använd deras nedersta parkering. Därifrån är det en promenad på knappt 400 meter till Roddens Hus. 

Vid eventuella frågor om klubbens jubileum kontakta Mats Niss genom mejl till This is a mailto link eller telefon 070-620 69 86.

Skribent: Lovisa Niss

 ITSD_www

agnas_ark

Ange alt-text här.

Weda.Logo

Ange alt-text här.

 

 

Material till hemsidan mailas till This is a mailto link

 

 

 

leksandsrundan_tagline_bike_190x258px

Postadress:
Brudpiga RK - Rodd
Mats Niss, Västanvik Skarpholsvägen 11
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 0706206986
E-post: This is a mailto link

Se all info