Hoppa till sidans innehåll
Foto: Inger Lind Möttönen

Leksand Rowing Race

01 OKT 2022 16:05
Nu finns bilder och resultat från tävlingen. Stort tack till alla inblandade för en lyckad tävling.
  • Uppdaterad: 01 OKT 2022 16:05

Igår avgjordes 23:e upplagan av Leksand Rowing Race. Det är 24 år sedan första tävlingen arrangerades då den varit inställd ett år. 

Lite blåsigt väder skapade lite svåra förhållanden i starten och i Tibblekurvan men frånsett det så blev det ett fint lopp. 23 båtar deltog i årets lopp. 

Vann mixedklassen som är tävlingens huvudklass gjorde Erik Källström och Agnes Fredriksson från Mölndal som rodde på den fina tiden 30:05. Snabbaste båten för dagen var Brudpigas 8+ på tiden 28:27. 

Stort tack till alla deltagare, publik och till alla våra funktionärer, både på land och ute i båtarna. Tack också till Sjöräddningssällskapet som var redo att vara behjälpliga. Vi vill också tacka alla som skänkt priser till tävlingen. 

Nästa år blir det jubileum eftersom det är 25 år sedan första loppet. Har du några ideér eller önskemål vad vi ska hitta på då så hör gärna av dig till This is a mailto link 

Föruom vår 8+ så representerades vi i tävlingen av en 4x dam och Samuel Oskarsson i singel. Vår ungdom Cindy Bergström var också med och rodde halva sträckan. Alla stod för fina insatser. Tyvärr hade vi ingen båt i mixedklassen i år då både Bella och Johanna hade förhinder att delta. 

Här finns bilder >>

Här finns resultat >>

Skribent: Lovisa Niss

 ITSD_www

agnas_ark

Ange alt-text här.

Weda.Logo

Ange alt-text här.

 

 

Material till hemsidan mailas till This is a mailto link

 

 

 

leksandsrundan_tagline_bike_190x258px

Postadress:
Brudpiga RK - Rodd
Mats Niss, Västanvik Skarpholsvägen 11
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 0706206986
E-post: This is a mailto link

Se all info