Hoppa till sidans innehåll
Foto: Picasa

Träningar Roddens Hus

05 MAJ 2022 20:04
Nu är det lite ändringar i träningsschemat. Träningen på måndag byter tid och flyttar ut.
  • Uppdaterad: 05 MAJ 2022 20:04

Nu när våren är här och det har torkat upp så är det dags för lite ändringar i träningschemat.

Plats på samtliga träningar frånsett seniorträningen ska fortsatt bokas via appen BokaMera eller via brudpiga.bokamera.se 
   

Måndagar:

På måndagar blir det bara ett pass framåt och det blir utomhus. Träningen som tidigare var klockan 18.15 flyttar utomhus och startar istället 18.30. Vi är utomhus oavsett väder så det är kläder efter väder som gäller och vi kommer inte ställa in pga. dåligt väder. Däremot så kommer vi anpassa vad vi gör och t.ex. vara under tak vid dåligt väder. Upplägget på passen kommer att variera och alla kan vara med då man kan anpassa efter egna förutsättningar. Det kan vara lite löpning i passen ibland för de som vill men vill/kan man inte springa så går det bra att vara med ändå då löpningen är frivillig. 

För att kunna ha lite mer variation i träningen och inte köra så uppdelat som vi gjort inomhus så kommer vi ta bort den obligatoriska spritningen av utrustning när vi är utomhus. Vill man så får man självklart fortsätta med att sprita av innan man använder utrustning men det är valfritt. Så istället för att sprita efter man använt blir det valfri spritning innan man använder. Uppmuntrar däremot alla att ha handskar för att skydda sig själv.

Seniorträningen fortsätter inomhus som vanligt.

Onsdagar

Då antalet deltagare har minskat på onsdagar så testar vi med bara ett pass framåt. Det blir klockan 18.30 på onsdagar. Eventuellt kommer vi senare flytta ut även onsdagsträningen men fortsätter inomhus till sommaren. 
  

På träningarna inomhus finns det nu fler bokningsbara platser men även om antalet platser är fler kommer vi inte vara fler än att vi kan sprida ut oss bra så vi inte behöver trängas. Antalet platser kanske ser många ut men skulle det mot förmodan blir många anmälda kommer vi blockera platser så vi inte blir för många, men det görs bara vid behov. (Systemmässigt kan vi inte lägga olika antalet platser på inne och utomhusträning med vårt abonnemang).

Skribent: Lovisa Niss

 ITSD_www

agnas_ark

Ange alt-text här.

Weda.Logo

Ange alt-text här.

 

 

Material till hemsidan mailas till This is a mailto link

 

 

 

leksandsrundan_tagline_bike_190x258px

Postadress:
Brudpiga RK - Rodd
Mats Niss, Västanvik Skarpholsvägen 11
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 0706206986
E-post: This is a mailto link

Se all info