Hoppa till sidans innehåll
Foto: Picasa

Träningar utomhus startar 29/3

15 MAR 2021 19:52
Måndag 29 mars startar vi igång med gemensamma träningar utomhus.
  • Uppdaterad: 15 MAR 2021 19:52

Efter ett uppehåll så kommer vi nu köra igång med gemensamma träningar igen. För er som hellre vill fortsätta träna själva inomhus så finns den möjligheten också.

Gemensamma träningarna kommer vara utomhus oavsett väder, så det är kläder efter väder som gäller och vi kommer inte ställa in pga. dåligt väder. Upplägget på passen kommer att variera och alla kan vara med då man kan anpassa efter egna förutsättningar. Det kan vara lite löpning i passen ibland men vill/kan man inte springa så går det bra att vara med ändå då löpningen är frivillig.

Till en början så kommer vi köra utomhusträningar måndagar kl. 18.30 och onsdagar kl. 17.30. Det har varit populärt med träning lite tidigare på kvällen, så därför testar vi ett pass lite tidigare. Dessa tider kan komma att justeras.

Genom att köra igång träningarna utomhus så kan vi vara fler på passen, men det finns fortfarande restriktioner att förhålla sig till. Av den anledningen så kommer man behöva boka plats även på uteträningen. Detta för att vi ska veta i förväg hur många vi blir och kunna planera träningar som är anpassade efter gällande restriktioner. Ibland kommer vi använda vikter etc och ibland bara kroppsvikten. Upplägget på passen kommer anpassas efter antalet deltagare.

Vi kommer hålla stora avstånd till varandra och använder vi utrustning kommer det finnas möjlighet till avtorkning. Vi uppmanar också alla att ha handskar för att ytterligare minska risken för smittspridning. Vill man så får man givetvis ta med egen matta/liggunderlag. 

Vi kommer också fortsatt erbjuda möjlighet till egen träning inomhus som tidigare. Vissa justeringar i schemat är dock gjorda från att uteträningarna startar. Detta då utrustningen behövs till uteträningen under de tider som det är uteträning. 

Länk för att boka träningspass: http://brudpiga.bokamera.se

Läs hur du bokar träningspassen här >>

Jag rekommenderar att ladda ner appen "BokaMera" och söka fram "Brudpiga RK" för att smidigt kunna boka och avboka passen i mobilen. Är det någon som vill ha hjälp för att komma igång så prata med Lovisa. Är det någon som inte har tillgång till dator/smartphone och ex. vill boka/avboka så kan Mats vara behjälplig via telefon (070-6206986).

Dagar och tider kan justeras - aktuellt schema finns på bokningssidan. Om restriktionerna ändras kan ändringar behöva ske med kort varsel. 

Gällande bokningsvillkor:

  • Gemensam träning utomhus: Bokas senast 30 min innan, avbokas senast 30 min innan.
  • Egen träning inomhus: Bokas senast 30 min innan, avbokas senast 1 timme innan (detta då få platser så någon annan hinner få platsen)

För att vi alla ska hjälpas åt att minska risken för smittspridning ber vi er som deltar i träningar att:

  • Du som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter. Stanna hemma tills du är helt frisk och ytterligare två dagar. 
  • Om du insjuknar under en idrottsaktivitet ska du gå hem direkt.
  • Håll god handhygien och tvätta händerna med tvål och vatten
  • Håll avstånd till varandra 
  • Byt om och duscha hemma före och efter träningen om möjligt
  • Ta med egen vattenflaska och fyll den gärna hemma
  • Ha handskar på uteträningarna (handtvätt inte lika nära till hands som inomhus)

Påminner också om att betala träningsavgiften, mer info finns här >>

Skribent: Lovisa Niss

 ITSD_www

agnas_ark

Ange alt-text här.

Weda.Logo

Ange alt-text här.

 

 

Material till hemsidan mailas till This is a mailto link

 

 

 

leksandsrundan_tagline_bike_190x258px

Postadress:
Brudpiga RK - Rodd
Mats Niss, Västanvik Skarpholsvägen 11
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 0706206986
E-post: This is a mailto link

Se all info