Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering träningar Roddens Hus

09 JAN 2021 13:53
Vi fortsätter med tid för egen träning och hoppas kunna starta igång med utomhusträningar igen till våren.
  • Uppdaterad: 09 JAN 2021 14:53

Igår presenterade regeringen nya restriktioner igen. Dessa innebär dock inga förändringar för oss då vi redan uppfyller dem. Nya restriktionerna innebär för gym och sportanläggningar inomhus att varje besökare ska kunna disponera 10 kvadratmeter. Själva samlingssalen är ca 80 kvadratmeter och vi håller fast vid maxantalet på fem per tillfälle.

Vi fortsätter att erbjuda tid för egen träning. All träning måste förbokas som tidigare. Det finns en del färdiga pass man kan köra om man vill och träningsutrustningen och cyklar/roddmaskiner finns tillgängliga. Fortsätt med att hålla avstånd, god handhygien och sprita av utrustningen efter användning.

Vad gäller tillgängliga tider så är vi flexibla beroende på intresset. Är det någon som vill träna men tycker det är ett problem med att hitta lediga tider så prata med Mats eller Lovisa så ser vi över att lägga till fler tider i schemat.

Vi kommer att fortsätta förhålla oss till gällande restriktioner som gäller vilket innebär att förändringar kan ske. Planen just nu är att starta igång med gemensamma träningar igen till våren när vi kan vara utomhus, om det inte kan ske tidigare. När vi startar igång med gemensamma utomhusträningar beror på vädret, förra året gjorde vi det i slutet av mars. Beroende på läget då får vi se om det blir med eller utan vikter. 

För er som träningar i Roddens Hus är det nu dags att betala in träningsavgiften för det nya året.

Länk för att boka träningspass: http://brudpiga.bokamera.se

Skribent: Lovisa Niss

 ITSD_www

agnas_ark

Ange alt-text här.

Weda.Logo

Ange alt-text här.

 

 

Material till hemsidan mailas till This is a mailto link

 

 

 

leksandsrundan_tagline_bike_190x258px

Postadress:
Brudpiga RK - Rodd
Mats Niss, Västanvik Skarpholsvägen 11
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 0706206986
E-post: This is a mailto link

Se all info