Om tävlingsanmälan/ Ind TA - Så funkar det

Om IndTA

IndTA är ett nytt webbaserat tävlingsadministrativt system på IdrottOnline. Det är baserat på Svenska Skidförbundets TA-system och anpassat för individuella idrotter och är ett nytt anmälningssystem till cykeltävlingar.

IndTA består av en publik del och en administrativ del:

• Den publika delen innehåller Tävlingskalender, Arrangemangsinformation, Tävlingsanmälan, Anmälningslistor, Resultatlistor, Serier och Ranking.

Anmäla till tävling – för föreningsmedlem

Via tävlingskalendern kan tävlande som är medlem i en förening själva anmäla sig till tävlingar.

1. Gå till din Brudpigas tävlingskalender på IdrottOnlinegenom Brudpigas hemsida. Den finns i menyn till vänster. Kontrollera att Brudpiga RK står högst upp i vänstra hörnet på tävlingskalendern.
  2. Sök fram det arrangemang som du vill anmäla dig till och klicka på arrangemangets namn.
  3. Klicka på knappen ”Till anmälan”. Om knappen är inaktiv betyder det att ingen av arrangemangets tävlingar är öppen för anmälan.
  4. Eventuellt logga in med föreningens gemensamma lösenord till anmälan. Om lösenord ska anges så är det Brudpiga
  5. Markera dig själv i listan med personer.
    Finns du inte med så läs mer längst ner på denna sida.
  6. Klicka på knappen ”Anmäl mig / Ändra anmälan”.
  7. Välj vilken klass du vill anmäla dig till i en tävling och klicka på knappen Anmäl. Här framgår om du har eller saknar giltig tävlingslicens.
  8. Om det finns attribut (extra tjänster eller uppgifter) på tävlingen får du i nästa steg möjlighet att lägga till dessa. Attribut markerade med * är obligatoriska. Klicka sedan på Spara.
  9. Du får en bekräftelse på vilka tävlingar och klasser som du är anmäld till, som du kan spara eller skriva ut.
  10. Om det finns fler tävlingar i samma arrangemang kan du anmäla dig till nästa tävling genom att klicka på knappen ”Ny anmälan till annan tävling”

Visa anmälningslista

1. Gå till tävlingskalendern på IdrottOnline.
  2. Sök fram arrangemanget och klicka på arrangemangets namn.
  3. Klicka på länken Anmälningar för en av tävlingarna.
  4. Om arrangemanget innehåller fler än en tävling kan du välja en av de andra tävlingarna i listan högst upp till höger.

Avanmälan

Avanmälan görs på samma sätt som vid anmälan. I steg 7 ovan ser du vilka tävlingar och klasser som du är anmäld till. För att avanmäla dig från en tävling klickar du på knappen Avanmäl.Avanmälan

Avanmälan görs på samma sätt som vid anmälan. I steg 6 ovan ser du vilka tävlingar och klasser som du är anmäld till. För att avanmäla dig från en tävling klickar du på knappen Avanmäl.

Att du måste fylla i alla personuppgifter igen gör att inte vem som helst kan ta bort eller ändra din anmälan. För medlemmar i en förening är anmälan mycket enklare då de inte behöver fylla i sina personuppgifter varje gång.

Finns du inte med?

Det är de som kan anmäla sig som ligger inlagda i medlemsregistret med fullständigt personer som har eller tidigare har haft cykellicens (aktiva inom cykel alltså).

Om du är medlem och vill anmäla dig via systemet till en motionstävling som inte kräver licens så mejla namn, personnummer, adress och mejladress till This is a mailto link.

Alltså finns inte alla medlemmar inlagda, utan bara cyklisterna.

Uppdaterad: 09 MAJ 2012 17:37 Skribent: Lovisa Niss

Kontaktman för cykelsektionen är Jan Sarenmark. (This is a mailto link)

Material, bilder och nyheter till hemsidan mailas till Lovisa Niss (This is a mailto link)

Du kan även mms:a bilder till 073-5806028