Info om träningsavgift för medlemmar

Vi vill att ni som deltar på veckoträningarna och/eller nyttjar lokalen (träning, träningsredskap/utrustning, dusch, omklädningsrum) betalar in en träningsavgift på klubbens bg. 135-6252. Märk betalningen med namn och träningsavgift för Roddens Hus.

Att denna avgift betalas av de som deltar på träningarna är en förutsättning för att vi ska kunna bedriva träningar i Roddens Hus då vi är en ideell förening. Välj för hur lång period du vill betala för mellan alternativen nedan.

Träningsavgift per person:

• Kalenderår: 500 kr
  • Halvår: 300 kr (1/1-30/6 alt 1/7-31/12)
  • Kalendermånad: 100 kr

För träningsavgiften får man delta på veckoträningarna. Det går bra att prova på någon gång innan man betalar in träningsavgiften.

För att delta på träningarna bör man givetvis även vara medlem. Medlemskap aktiv 250 kr eller medlemskap familj 500 kr samt träningsavgiften ovan.

Ungdomar får delta på träningarna utan att betala träningsavgift tom. året man fyller 18 år. Medlemsavgiften ska dock erläggas.

Vi får alla som är där och tränar hjälpas åt med städning av lokalen, städveckor fördelas ut till de som har betalat träningsavgift.

För er som vill vara medlemmar i klubben och delta i aktiviteter utan att nyttja lokalen (kyrkbåtsrodd, cykelträningar, löpträningar mm) räcker det att betala in medlemsavgiften som tidigare år.

Frågor angående träningsavgift eller medlemsavgift besvaras av Isabella Niss (This is a mailto link)

Observera att denna information inte gäller för er som endast avser att delta på seniorträningarna.

Uppdaterad: 27 DEC 2016 21:00 Skribent: Lovisa Niss

Klicka nedan för att komma till hemsidan för Brudpiga RK